Do leta na Námestí slobody pribudne rozprašovač vodnej hmly, ktorý osvieži Seredčanov počas horúcich letných dní

Do leta na Námestí slobody pribudne rozprašovač vodnej hmly, ktorý osvieži Seredčanov počas horúcich letných dní

Udalosti a ľudia     Iveta Tóthová    

 

V  pondelok 11. marca začali na Námestí slobody v Seredi stavebno - inštalačné práce súvisiace so servisom závlahového systému a napájania studničnej vody.

Práce vykonáva firma BEMAX s.r.o. Hruboňovo a realizácia prác si vyžiada 3 696,- €. 

 

 

 

Ďalším krokom prác na námestí bude montáž zahmlievacieho zariadena. Ide o tzv. rozprašovač vodnej hmly v podobe jemného dažďa, ktorý v letných mesiacoch poskytne príjemné osvieženie. Podobné zariadenia sa už nachádzajú vo väčších mestách.

 

Sprevádzkovanie vodných hmiel nie je také jednoduché ako sa na prvý pohľad zdá. Ide o náročný proces. Po vytypovaní vhodného miesta musí byť dostupný určitý príkon elektrickej energie a tiež prívod vody. Zariadenie musí zároveň spĺňať prísne bezpečnostné predpisy.  Montáž uskutoční takisto firma BEMAX s.r.o. a cena tohto zariadenia je podľa objednávky zverejnenej na webovej stránke mesta 2 466,- €.   Podľa plánu by rozprašovač už toto leto mal Seredčanov osviežovať.

 

 

Do leta na Námestí slobody pribudne rozprašovač vodnej hmly, ktorý osvieži Seredčanov počas horúcich letných dní Do leta na Námestí slobody pribudne rozprašovač vodnej hmly, ktorý osvieži Seredčanov počas horúcich letných dní Do leta na Námestí slobody pribudne rozprašovač vodnej hmly, ktorý osvieži Seredčanov počas horúcich letných dní Do leta na Námestí slobody pribudne rozprašovač vodnej hmly, ktorý osvieži Seredčanov počas horúcich letných dní Do leta na Námestí slobody pribudne rozprašovač vodnej hmly, ktorý osvieži Seredčanov počas horúcich letných dní Do leta na Námestí slobody pribudne rozprašovač vodnej hmly, ktorý osvieži Seredčanov počas horúcich letných dní Do leta na Námestí slobody pribudne rozprašovač vodnej hmly, ktorý osvieži Seredčanov počas horúcich letných dní Do leta na Námestí slobody pribudne rozprašovač vodnej hmly, ktorý osvieži Seredčanov počas horúcich letných dní Do leta na Námestí slobody pribudne rozprašovač vodnej hmly, ktorý osvieži Seredčanov počas horúcich letných dní Do leta na Námestí slobody pribudne rozprašovač vodnej hmly, ktorý osvieži Seredčanov počas horúcich letných dní Do leta na Námestí slobody pribudne rozprašovač vodnej hmly, ktorý osvieži Seredčanov počas horúcich letných dní Do leta na Námestí slobody pribudne rozprašovač vodnej hmly, ktorý osvieži Seredčanov počas horúcich letných dní Do leta na Námestí slobody pribudne rozprašovač vodnej hmly, ktorý osvieži Seredčanov počas horúcich letných dní Do leta na Námestí slobody pribudne rozprašovač vodnej hmly, ktorý osvieži Seredčanov počas horúcich letných dní