Seredskí hasiči zasahovali pri dopravnej nehode

Seredskí hasiči zasahovali pri dopravnej nehode

Bezpečnosť     Iveta Tóthová    
 
V nedeľu 7. augusta došlo na R1 medzi Sereďou a Trnavou k dopravnej nehode. KR PZ TT uvádza, že 40 ročná žena si na aute Škoda Fabia nevšimla v ľavom jazdnom pruhu spomalenie vozidiel, a narazila prednou časťou do zadnej časti auta Audi. Náraz bol taký silný, že vážne poškodil obe autá. Podľa prvotných informácií mala 70 ročná spolujazdkyňa z auta Škoda utrpieť vážne zranenia. Po prevoze do nemocnice však bola nakoniec žena jednorazovo ošetrená.
Z dôvodu nedodržania bezpečnej vzdialenosti uložili policajti za priestupok v doprave vinníčke pokutu.
 
Príslušníci HaZZ zo Serede  na havarovaných vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia. Následne na mieste udalosti vykonali posyp sorpčnými materiálmi.
 
Polícia upozorňuje, pri NEHODE NEPOSTÁVAJTE NA DIAĽNICI. Pri tejto nehode si to našťastie odniesli len plechy a nehoda spomalila situáciu na diaľnici R1.
Avšak, účastníci nehody vystúpili z auta a celý čas postávali pri autách. Už v minulosti sme boli svedkami podobnej nehody, pri ktorej došlo vzápätí k ďalšej, ktorá mala tragický koniec. Preto polícia apeluje na účastníkov nehody, aby čo najrýchlejšie opustili vozidlá a išli mimo cestu do bezpečia a tam počkali na príchod policajnej hliadky.
Seredskí hasiči zasahovali pri dopravnej nehodeSeredskí hasiči zasahovali pri dopravnej nehode