Projekt Darujme úsmev tieto Vianoce pomohol 600 ľuďom.

Projekt Darujme úsmev tieto Vianoce pomohol 600 ľuďom.

Občania a občianske združenia     Ing. Ondrej Kurbel    
Ľudskosť sa nestratila. Stále je veľa tých, ktorí sú ochotných deliť sa a pomáhať. Je krásne sledovať, koľko jednotlivcov, ale aj organizácií a zbierok sa snaží, aspoň trochu, spríjemniť Vianočné sviatky núdznym okolo nás. Aj tento rok sa seredskí skauti zapojili do už 8meho ročníka adventného sociálneho projektu Združenia Exallievov a priateľov dona Bosca na Slovensku. V Seredi tak opäť vzniklo jedno zo zberných miest zbierky DARUJME ÚSMEV. Okrem darčekov pre deti v podobe naplnených krabíc od topánok, sa za vyzbierané peniaze podarilo nakúpiť najmä elektrospotrebiče, ktoré si sociálne slabšie rodiny inak nedokážu zadovážiť. O priebehu zbierky sa môžete dozvedieť viac aj z reportáže RTVS. https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/13982/299308#2878 
Za skautov z 82. zboru Polaris Sereď ďakujem všetkým, ktorí sa do zbierky akýmkoľvek spôsobom zapojili a pomohli tak Darovať úsmev do viacerých rodín.
Projekt Darujme úsmev tieto Vianoce pomohol 600 ľuďom. Projekt Darujme úsmev tieto Vianoce pomohol 600 ľuďom. Projekt Darujme úsmev tieto Vianoce pomohol 600 ľuďom. Projekt Darujme úsmev tieto Vianoce pomohol 600 ľuďom. Projekt Darujme úsmev tieto Vianoce pomohol 600 ľuďom. Projekt Darujme úsmev tieto Vianoce pomohol 600 ľuďom. Projekt Darujme úsmev tieto Vianoce pomohol 600 ľuďom. Projekt Darujme úsmev tieto Vianoce pomohol 600 ľuďom. Projekt Darujme úsmev tieto Vianoce pomohol 600 ľuďom. Projekt Darujme úsmev tieto Vianoce pomohol 600 ľuďom.