Vianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféru

Vianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféru

Udalosti a ľudia     Iveta Tóthová    
V dňoch 11. až 15. decembra konali v Seredi vianočné trhy. Tie začali príchodom Mikuláša, ktorý na Námestí slobody rozsvietil vianočný stromček. Na pódium sa postavil aj primátor mesta Martin Tomčányi, ktorý nielen vianočné trhy otvoril, ale poprial všetkým krásny predvianočný čas a aby obyvatelia mesta prežili Vianoce v radosti a pohode v kruhu najbližších. Následne trhy obohatilo svojim koncertom duo UKITAS. Vo štvrtok návštevníkov čakalo predstavenie pre deti Janko a Marienka, vystúpenie Tomáša Biháriho a skupiny Randal. V piatok všetkých zabavili žiaci zo ZŠ J.A.Komenského, program pokračoval detským predstavením O dvanástich mesiačikoch, návštevníkov zabavili aj melódie škótskych vrchov DON BALE a deň zakončila známa Borovienka. Sobotňajší deň  začal dychovou hudbou Hrnčarované, pokračoval rozprávkou Palica von z vreca a vo večerných hodinách vystúpila skupina CLONS a duo RIŠO a MIŠO. Vianočné trhy v nedeľu ukončil Kabát Revival, Janessa a Belcanto duo.
 
Predvianočnú atmosféru v Seredi umocnil aj sprievodný program. Tvorivé dielne v múzeu, koncert skupiny Fragile, vystúpenie žiakov ZUŠ J.F.Kvetoňa, koncert Norberta Daniša, ktorého výťažok poputoval OZ Nikolka  a v ďalších dňoch Vianoce v kaštieli, Vianočný beh či Štefanská cyklojazda - to všetko mali možnosť zažiť obyvatelia mesta. Z pestrej ponuky si určite každý vybral to, čo bolo jeho srdcu blízke a spríjemnilo sviatočný čas.

 
 
 
 
Vianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféruVianoce v Seredi priniesli do mesta sviatočnú atmosféru